دبير علمي همايش خانواده و مشكلات جنسي با اشاره به اين كه 8/9 درصد مردان جامعه از ناتواني جنسي رنج ميبرند، گفت: متأسفانه براي رفع اين مشكل برنامهاي ديده نشده است.
به گزارش ايسنا، دكتر سيد كاظم فروتن، دبير علمي همايش خانواده و مشكلات جنسي در مراسم آغاز به كار اين كنگره با اشاره به رشد و توسعه تحقيقات علمي گفت: مدرنيسم با همه نقاط قوت خود پديده مهلك و زشتي براي بشر به همراه داشته به گونهاي كه آسيبپذيري خانواده فزوني يافته است؛ بنابراين يكي از دخالتهاي دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي توجه به بعد معنوي انسان و طرح راهكارهايي براي جلوگيري از اضمحلال خانواده است.
وي در ادامه با اشاره به شيوع پديدههايي چون طلاق، پيدايش فرزندان طلاق و آثار آن در سلامت جسمي و جنسي افراد بيان كرد: اين افسار گسيختگي يكي از موانع بزرگ براي ساخت مدينه فاضله و انسانهاي سالم در جامعه ميشود، لذا بايد پزشكان، روانپزشكان، روانشناسان، عالمان حوزه ديني كنار هم نشسته و با انجام پژوهشهاي علمي در اين جهت برنامهريزي كنند.
دبير علمي همايش خانواده و مشكلات جنسي، اطلاعرساني به افراد را يكي از اهداف اين كنگره دانست و اظهار كرد: بيماري ديابت كه 7 درصد افراد جامعه را مبتلاء كرده، داراي برنامهريزي ملي و كشوري است و كنترل آن بر نظارت نهادهاي دولتي و غيردولتي است، در حالي كه براي ناتواني جنسي كه 8/9 درصد مردان جامعه از آن در رنجند، برنامهاي ديده نشده است.
وي خاطرنشان كرد: 30 تا 50 درصد افراد مبتلاء به ديابت، 60 درصد بيماران سكته قلبي، 55 تا 65 درصد مردان داراي نارسايي قلبي و 30 تا 40 درصد زنان در روابط زناشويي خود از اختلالات جنسي در رنجند.
دبير علمي همايش خانواده و مشكلات جنسي در ادامه تصريح كرد: اسلام دين كاملي براي هدايت انسان است، بنابراين بايد از خودمان بپرسيم كه چرا در رهايي انسان از برخي مشكلات كوتاهي و غفلت كرديم و به موضوع مشكلات جنسي در ميان زوجين كه اولين خطر آن متوجه خانواده ميشود، توجه لازم را نداشتهايم.
به گفته دكتر فروتن براي اين كنگره حدود 600 مقاله دريافت شده است كه 133 مقاله به صورت سخنراني و 208 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد.
در ادامه دكتر سيد عليرضا مرندي، استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ضمن قرائت پيام رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به اين كنگره، به آموزش مسايل جنسي قبل از ازدواج اشاره و بيان كرد: با وجود اين آموزشها، ازدواج جوانان لذتبخشتر و كم تنشتر و مدت آن طولانيتر خواهد شد؛ در غير اين صورت بيشترين آسيب بيتوجهي به آن، متوجه زنان خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران همچنين دكتر علي محمد احمدوند، رييس دانشگاه شاهد ، غريزه جنسي را يكي از نيازهاي اساسي افراد، جوامع و تمدنها و موجب بقاي نسل، طهارت نسل و حفظ هويت انسانها دانست.
وي در ادامه اين كنگره بيان كرد: مشكل امروز ما از گذشته است، اما فقط شكل آن فرق ميكرد؛ بنابراين اگر امروز حل مساله را نپذيريم اين مشكل ادامه خواهد يافت.
احمدوند در ادامه با اشاره به اين كه ايران دومين كشور داراي همسايههاي متعدد در دنيا است، اظهار داشت: برخلاف ساير كشورها وضعيت كشورهاي اطراف ما ناپايدار است و ما به راحتي از بيماريهاي قرون وسطي تا ناهنجاريهاي فرهنگي و محصولات مخرب فرهنگي تحت تاثير قرار ميگيريم، بنابراين اين كنگره نقطه شروعي براي ديگران خواهد بود تا آنها نيز وارد اين وادي حساس شوند و با حفظ هويت اسلامي، ارزشهاي اجتماعي و اخلاقي به اين امر بپردازند.
وي در پايان بيان كرد: دانشگاه شاهد پيشنهاد داده است كه دبيرخانه اين كنگره به صورت دائمي باقي بماند تا منجر به ايجاد سيستم ساز و كار موفق براي اين امر باشد.
دبير علمي همايش خانواده و مشكلات جنسي با اشاره به اين كه 8/9 درصد مردان جامعه از ناتواني جنسي رنج ميبرند، گفت: متأسفانه براي رفع اين مشكل برنامهاي ديده نشده است.
اولین باشید که نظر می دهید