سرپرست این گروه پژوهشی، خانم آماندا هان، می گوید که محققان دمای پوست دست، بازو، صورت و سینه زن را در هنگام تعامل با مردان اندازه گرفته اند.
به گفته او، نتیجه این تحقیق این بوده که در چنین موقعیت هایی، افزایش شدیدی در دمای صورت زن اتفاق می افتد، در برخی موارد، حرارت صورت زن تا یک درجه کامل بالا رفته است.
او می گوید: “این تغییرات در درجه حرارت در واکنش به یک تعامل ساده اجتماعی بوده، بدون اینکه شرکت کنندگان هیچ گونه تغییراتی را در احساسات خود، یا هر گونه تحریک جنسی را تجربه کرده باشند یا مواردی مثل دستپاچگی یا معذب بودن را در مدت تعامل خود با مردان گزارش کرده باشند.”
این تحقیق، که در نشریه “بیولوژی لترز” منتشر شده است، نشان می دهد که جنسیت به تنهایی روی واکنش های زنان تاثیر می گذارد؛ زنان در مواجهه با زنان دیگر، هیچ گونه واکنشی نشان نمی دهند.
پروفسور دیوید پرت، که او نیز در این پژوهش شرکت داشته است، می افزاید: “ما تازه داریم به دیگر موارد استفاده بالقوه تصویربرداری حرارتی در پزشکی پی می بریم. تصویربرداری حرارتی همچنین می تواند در حوزه های امنیت ملی خیلی مفید باشد، چرا که سنجش تغییر دمای پوست ممکن است به عنوان بخشی از تست های دروغ سنجی نیز مورد استفاده قرار گیرد.”
هدف بعدی این گروه بررسی این نکته است که آیا این تغییرات فیزیولوژیکی را دیگر افراد هم می توانند تشخیص بدهند یا نه. آنها همچنین بررسی خواهند کرد که این تغییرات روی تعامل های اجتماعی زنان نیز تاثیر می گذارند یا خیر.
بر اساس یک پژوهش تازه، صرف تعامل با جنس مخالف می تواند صورت زنان را گرم کند.
بر اساس یافته های پژوهشگران دانشگاه سنت اندروز، حتی تعامل غیرجنسی با مردان، سبب افزایش قابل توجه دمای صورت زنان میشود.این گروه پژوهشگران از شیوه تصویربرداری حرارتی استفاده کرده اند تا تغییرات در بدن زنان را در مدت دیدارشان با افراد دیگر بررسی کنند.
پژوهشگران می گویند که با گسترش استفاده از تکنیک تصویربرداری حرارتی، می توان در آینده برای سنجش سطح استرس و احساسات افراد استفاده کرد، به عنوان مثال در تست های دروغ سنجی، می توان از همین شیوه بهره برد.
اولین باشید که نظر می دهید