وی در ادامه گفت: به منظور بررسی وضعیت زنان در اسلام با سایر ادیان در سال ۸۳ شبکه اطلاعرسانی زنان مسلمان به سه زبان عربی، انگلیسی و اردو با هدف معرفی جایگاه زن در اسلام در مقایسه با سایر ادیان و مکاتب راهاندازی شد که در این سایت ۱۷ هزار رکورد اطلاعات در قالب ۱۵ بانک اطلاعرسانی در اختیار کاربران قرار گرفته است.
معاون مرکز آمار و اطلاعات شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان افزود: قبل از انقلاب اسلامی ایران، زنان به دو گروه خانهنشین و مدرنیته تقسیم میشدند که اغلب زنانی که در خارج از خانه فعالیت داشتند، در واقع از شخصیت و شأنی برخوردار نبودند، اما با پیروزی انقلاب اسلامی گروه سومی از زنان هم در جامعه حاضر شدند که با رعایت شئونات در عرصههای سیاسی و اجتماعی فعالیت میکردند.
رام پناهی بااشاره به رشد جمعیت کشور اظهار داشت: هرچند جمعیت کشور هر ساله در حال افزایش است ولی متوسط رشد جمعیت در حال کاهش است که این امر به علت سیاستهای اعمال شده به منظور برنامههای تنظیم خانواده طی سالهای گذشته رخ داده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر متوسط جمعیت در فاصله زمانی ۱۳۷۵تا ۱۳۸۵برای زنان ۶/۱ و برای مردان ۶۳/۱ بوده که این رقم نسبت به یک دهه قبل از آن برای زنان ۴۳ درصد و برای مردان ۲۷ درصد کاهش یافته است.
رامپناهی به رشد حضور زنان در عرصههای اجتماعی اشاره کرد و افزود: طبق آماری که در سال ۸۸ گرفته شده، سهم زنان در عرصه کشاورزی ۲۹ درصد، حوزه صنعت و تکنولوژی ۲۵ درصد و در حوزه خدمات ۴۵ درصد بوده است که این آمار نشان از این دارد که ۶۵ درصد از زنان در بخشهای تولیدی فعالیت میکنند.
معاون مرکز آمار و اطلاعات شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان گفت: از هر ۴ ازدواج در تهران، یکی به طلاق ختم میشود.
به گزارش آریا ، ناهید اعظم رامپناهی در نشست خبری که در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد با اشاره به اینکه شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان عالیترین نهاد سیاستگذار در حوزه زنان در کشور است به بانک آمار و اطلاعات این شورا اشاره کرد و افزود: بانک اطلاعات و آمار شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان تاکنون دو هزار و ۵۰۰ رکورد اطلاعاتی را در اختیار کاربران قرار داده است……..
اولین باشید که نظر می دهید