وی با تاکید بر لزوم روانسازی ساختارهاو قوانین کشور گفت: باید از ظرفیتهای قانونی کشور برای تسهیل ازدواج جواناناستفاده شده و خلاءهای موجود و موانع ساختارهای اداری بر طرف شود. هم اکنون قانونتسهیل ازدواج جوانان در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و آییننامه اجرایی این قانونتدوین و در مسیر تصویب قرار دارد.
علیاکبری ادامه داد: این قانون ظرفیتمطلوبی دارد، اما قابل تکمیل است و انتظار میرود که با همکاری مجلس، این قانونتکمیل و در مراحل اجرایی قرار گیرد. بخشی از اقدامات مرتبط با این قانو،ن قبل ازتدوین آیین نامه عملیاتی شده و همچنین برنامه ملی ساماندهی ازدواج جوانان واولویتهای فرهنگی این برنامه به تصویب شورای عالی جوانان رسیده است.
رییس سازمان ملی جوانان، اشتغال و مسکن رااز موانع دیگر ازدواج جوانان اعلام کرد و با اشاره به ضرورت تولید شغل انبوه درکارگاههای بزرگ و کوچک، تصریح کرد: در کنار این اهتمام، نیاز به آموزش مهارتهایشغلی به جوانان نیز احساس میشود. سیستم آموزش عمومی کشور در مقطع دبیرستان،پاسخگوی مهارتهای شغلی جوانان نیست و از این رو لازم است که تحولات ساختاری در اینحوزه محقق شود. آموزش عالی کشور با بازار کار هماهنگ نیست و این در حالی است کهباید آموزشهای فنی و حرفهای مهارتی را که هماهنگ با بازار کار است، گسترش دهند.
وی بر ضرورت طراحی مسکن انبوه با مدلهایکوچک به صورت تملکی و استیجاری برای آغاز زندگی مستقل زوجهای جوان تاکید کرد وافزود: برای رفع مشکل مسکن جوان، موضوعاتی از قبیل ارایه زمین و مسکنهای موقت هممطرح شده است که نمونهای از مسکنهای موقت در دوران دانشجویی محقق میشود. میتوانمجموعههایی بزرگ با سازههای سبک و ارزان اما مستحکم را ایجاد کرد که زوجهای جوانزندگی خود را آغاز و اجاره مختصری برای آغاز زندگی پرداخت کنند.
معاون رییس جمهور ورییس سازمان ملی جوانان در جلسه بررسی وضعیت ازدواج جوانان، بر ضرورت پذیرشخانوادههای نیمه مستقل در ابتدای راه زندگی مشترک زوجهای جوان از سوی خانوادهها،جامعه و جوانان تاکید کرد.
به گزارش ایونا ، حجتالاسلام حاج علی اکبری، ادعای شکلگیری خانوادههای تمام مستقلدر ابتدای راه زندگی مشترک زوجهای جوان را مانعی بزرگ برشمرد و اظهار کرد: باتوجه به واقعیتهای جامعه، ذهنیتهای عمومی اجتماع و شرایط خود جوانان بایدشکلگیری خانوادههای نیمه مستقل را بپذیریم و شرایط ازدواج بهنگام را فراهم کنیم،تا جوانان برای شکلگیری زندگی مستقل زمان کافی داشته باشند. در این فاصله لازم استکه ارتباطات زوجهای جوان از سوی خانوادهها به رسمیت شناخته شود.
اولین باشید که نظر می دهید