محمد الحارثي عضو کمیته اصلاح در دادگاه عمومی جده می گوید که نمونه چنین ازدواج هایی تحت تاثیر برداشت غلط از مفهوم زناشویی است وی ضمن اشاره به یک نمونه ازدواج تلفنی گفت که این ازدواج بیش از یک ماه طول نکشیده وپس از بروز مشکلات زندگی مشترک انان را در معرض خطر قرار می دهد .
وی همچنین اشکار نمود که مشکل دیگر این ازداوج وجود فرزند وممانعت زن از باز گشت به خانه می باشد بطوریکه این موضوع یافتن راه حل را سخت تر کرده است ومرد را دچار شرایط روحی بغرنجی کرده است . این روزنامه مشخص نکرده است که آیا خانواده این دختر و پسر اطلاعی از ازدواج آنان دارند ؟.
وی افزود بعضی از جوانان تصور می کنند که زندگی زناشویی فقط برای اشباع خواسته های جنسی وتظاهر به ازدواج در برابر دیگران است اما هنگامیکه به میدان زندگی زناشویی پای می نهند غافلگیرانه درمی یاند که توان اداره آن را ندارند .
محمد الحارثی در پایان نسبت به روابط ایجاد خانوداه از طریق رفتارهای نابهنجار وحرام هشدار داد.
کارشناسان اجتماعی متخصص در زمینه ارشاد خانواده در عربستان سعودی خواستار مورد توجه قرار دادن پدیده ای شدند که بطور آهسته در میان جوانان این کشور در شهر جده در حال افزایش است که براساس آن دختران و پسران جوان از طریق تلفن وبدون اطلاع والدین به عقد یکدیگر در می آیند و اقدام به ازدواج کرده باعث بروز مشکلات اخلاقی واجتماعی بیشماری می شوند .
منابع آگاه در مؤسسه ارشاد خانواده روز پنجشنبه به روزنامه شمس گفتند که چنین مشکلاتی برای اولین بار در دادگاهای عربستان سعودی در حال مطرح شدن است وتآثیرات منفی بیشماری را برای بسیاری از دختران وپسران جوان بهمراه آورده است که به گفته مرشدان اجتماعی این امر ناشی از برداشت غلط آنان از مفاهیم مرتبط به زندگی زناشویی است .
اولین باشید که نظر می دهید