وی گفت: آموزشهای مهارت زندگی از طریق ۴۹۱کانون فرهنگی و اجتماعی زنان کشور امسال با قوت دنبال میشود. ساسانی گفت: پارسال به خاطر کمبود اعتبارات برخی از طرحهای امور زنان و خانواده در کشور حرکت کند داشت که امسال با همراهی استانداران و تاکید وزیر کشور به تخصیص بیست و پنج صدوم درصد بودجه جاری ادارات به امور زنان فعالانهتر دنبال میشود.
وی افزود: پارسال هجده میلیارد ریال نیز با مشارکت مرکز امور زنان ایران برای اجرای طرحهای زنان در استانها سرمایهگذاری شد. وی، آسیبهای عمده شناسایی شده زنان را خودکشی ، طلاق و فرار دختران از منزل عنوان کرد و گفت: خودکشی زنان درپنج استان کشور شامل ایلام، کردستان، کرمانشاه، لرستان و همدان با اولویت بیشتر مطرح است.
ویگفت: گسست در خانواده و طلاق نیز با رشد در استانها همراهاست که استان تهران در این آسیب صدرنشین است. وی ابراز امیدواری کرد: استانداران کشورباهمیاری موثر دفاترامور بانوان بستر اشتغالزایی و ازدواج، تقویت مشاوره و گسترش فضاهای رفاهی و تفریحی بانوان را در دستور کار قرار دهند .
” فرشته ساسانی ” مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور گفت: هفتاد درصد تامین سلامت اجتماعی کشور وابسته به سلامت اجتماعی زنان است.
به گزارش ایونا ، “فرشته ساسانی” عصر روز گذشته در حاشیه اجلاس زنان غرب کشور در شهر مهاجران گفت : زنان نیمی از جمعیت کشور را شامل میشوند که به صورت غیرمستقیم نیز در سلامت اجتماعی همراهان و فرزندان تاثبر گذارند. وی افزود: وزیر کشور در اجلاس هشتم کشور در اسفند ماه پارسال استراتژی دفتر بانوان این وزارتخانه را تامین و ارتقای سلامت اجتماعی اعلام کرد.
وی گفت: مباحث آسیب زا و مشکلات زناندردفاتر زنان وخانواده استانداریهای کشور شناسایی و تدوین شده و راهکارهای مهار آن با رویکرد تعمیق باورهای دینی،توانمندسازی و کنترل اسیب در اجلاسهای منطقهای در حال نهایی شدن است. ویافزود: با همکاری پژوهشکده دانشگاه تهران طرح ایمنسازی خانواده نهایی شده و شش اولویت در مهارت آموزی متناسب با شهروند مسلمان ایرانی طراحی و در کتابی گردآوری شده است.
اولین باشید که نظر می دهید