فرزندخواندگی، آموزش خانواده و زوجین، مشاوره قبل و بعد از ازدواج، دادرسی در حوزه خانواده و کودک، ضابطین قضایی در حوزه خانواده، نفقه و مهریه، طلاق و انواع آن، حضانت، تلقیح مصنوعی و بررسی ابعاد حقوقی، فقهی و اخلاقی آن، شروط ضمن عقد و کارکردهای آن، جوانان، خانواده و ازدواج، الگوهای همسرگزینی، خانواده و نهادهای اجتماعی و مراکز آموزشی و تربیتی از دیگر محورهای مورد توجه در این کنگره ملی است . محورهای مورد بحث در این کنگره شامل حوزههای علوم روانشناختی، علوم اجتماعی، حقوق، علوم اسلامی، علوم تربیتی، سیاستگذاری اجتماعی، پزشکی اجتماعی و در گستره مسائل مربوط به خانواده است . فراخوان این همایش از نیمه سال ۸۶ به مراکز پژوهشی اعلام شده که ۴۳۸ مقاله در حوزههای مختلف برای حضور در این کنگره مجوز گرفتهاند که از این تعداد ۵۶ مقاله بهصورت سخنرانی و ۲۶۶ مقاله در قالب پوستر ارائه میشود . برپایی جشنواره «خانوادهپژوهی» و برگزاری کارگاههای مختلف با موضوعات ذکر شده در این کنگره از جمله برنامههای جنبی این کنگره است .
کنگره ملی «خانوادهپژوهی» از ۲۳ اردیبهشتماه جاری بههمت پژوهشکده خانواده در دانشگاه شهید بهشتی آغاز میشود .
به گزارش ایونا ، تشویق و حمایت از پژوهشهای محققان در حوزه خانواده و گسترش پژوهشهای بین رشتهای و تعامل نزدیک میان متخصصان و محققان علمی مرتبط با خانواده از جمله اهداف برگزاری این کنگره است .
ازدواج، خانواده، طلاق در اقوام و فرهنگهای مختلف، الگوهای فرهنگی در ازدواج (چندهمسری و ازدواج موقت)، خانواده و تربیت، شیوههای فرزندپروری، آموزش والدین، آسیبهای اجتماعی و خانواده، طلاق ، خشونت خانگی، روابط خارج از ازدواج و نهادهای جایگزین خانواده از جمله موضوعات مورد مطالعه در این کنگره است .
کنگره «خانوادهپژوهی» ۲۳ اردیبهشتماه جاری در تالار ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی واقع در تهران، خیابان «اوین» آغاز میشود و به مدت دو روز ادامه دارد
اولین باشید که نظر می دهید