مسئولین ازدواج را در وام دادن میدانند

گلزاری در ادامه با برشمردن چالش‌های ازدواج در ایران گفت: نقطه اول چالش‌ها بی انگیزه بودن بخشی از جوانان در مورد ازدواج است و مطالعات ما نشان می‌دهد 50 درصد دلیل بی انگیزگی جوانان مسائل اقتصادی و اشتغال است.

وی با بیان اینکه چالش دوم ما مشکل همسریابی است، اظهارکرد: به این معنی که برخی دختران و پسران انگیزه و امکانات ازدواج را دارند، اما فرد مناسب را پیدا نمی‌کنند. مکانیزم همسریابی در جامعه ما یک مکانیزم سنتی بوده اما این مسئله به دلایلی مثل گسترش شهرنشینی، هسته‌ای شدن خانواده‌ها و افزایش فاصله‌های اجتماعی دیگر جواب نمی‌دهد و جوانان هم حاکمیت والدین را قبول ندارند. این باعث می‌شود که بسیاری از دختران ما در تجردهای ناخواسته به سر ببرند و سنشان بالا رفته و به تجرد قطعی برسند. در پسران نیز به همین شکل است که روابط گسترده‌ای برقرار کرده و سپس دچار بدبینی شده و ازدواج نمی‌کنند. بنابراین مسئله همسریابی یک چالش در زمینه ازدواج شده است که منجر به ایجاد بیش از 300 سایت ازدواج شده که زمینه‌های فریب را فراهم کرده است و ظاهرا از راه برخوردهای قانونی و تند نیز نمی‌توان جلوی آنها را گرفت.

موضوع ازدواج جوانان، موضوع حاکمیتی است

گلزاری ادامه داد: موضوع ازدواج جوانان یک موضوع حاکمیتی است و دولت و حکومت باید در آن ورود کند. گله عمده من از دستگاه‌های دولتی این است که مسئولین ما نگاه جدی به مقوله ازدواج نداشته و ازدواج را در یک وام ازدواج خلاصه کرده‌اند.

90 درصد ازدواج‌های سنتی نیز به طلاق منجر شدند. ما معتقدیم که زوج‌ها برای ازدواج باید از نظر اخلاقی، روانی و جسمی سالم باشند و تفکر هماهنگی از نظر فرهنگی و سبک زندگی داشته باشند. بنابراین مشاوره‌های قبل از ازدواج امری ضروری است.

ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.