کعبعلی در میان ۴۷ دامادی است که در مراسمی کاملا مردانه؛ عروسی خود را جشن میگیرد؛ عروسها نیز چند روز بعد، چنین مراسمی را برگزار میکنند.ازدواجهای سنتی در امارات به شدت هزینهبرند.تا امروز، حدود هفتاد عروسی دستهجمعی برگزار شده که این شیوه ممکن کردن ازدواج با دختران اماراتی، دارای چهار تا سیصد نفر داماد بوده است.
مراسم با چراغانی محل جشن و گروهی که سرود ملی میخواندند، آغاز شد و میز شامی شاهانه. دامادها لباسهای رسمی اعراب را در بر کردهاند و عروسها میدانند که ایجادکننده موجی از بحران هویت در امارات هستند. به گزارش سرویس بینالملل «بازتاب»، «نیویورکتایمز» در گزارشی نوشت: آقای کعبعلی نیز در میان ۴۷ دامادی است که در مراسمی کاملا مردانه؛ عروسی خود را جشن میگیرد؛ عروسها نیز چند روز بعد، چنین مراسمی را برگزار میکنند. این، صحنهای شگفت، اما با تفاسیر بسیار است. در این ملت پنج میلیون نفری که تنها ۱۰ درصد آنان اهالی بومی هستند، جنگ برای موجودیت فرهنگی با «من» آغاز میشود. امارات عربی متحده از بسیاری جهات، مدلی برای رشد و توسعه دولتهای عربی است. خارجیان هنوز هم در جستجوی پول به آنجا وارد میشوند که رشد اقتصادی امارات را بالا نگه داشته است. این رشد سریع بر فرهنگ اماراتیها هم تأثیر گذاشته، به ویژه با توجه به ازدواج تعداد زیادی از اماراتیها با ملیتهایی غیر از خودشان و در خارج از کشور. البته به طور مشابه، درصد طلاق نیز به شدت افزایش یافته و به حدود ۴۶ درصد رسیده است. «عبدالرشید الزهمی»، مدیرکل بنیاد ازدواج امارات میگوید: بومیان کشور امارات، هماکنون تنها ۱۰ درصد جمعیت کشور را تشکیل میدهند و اگر آنان را به ازدواج و بچهدار شدن وادار نکنیم، از بین خواهیم رفت. اما ازدواجهای سنتی در امارات به شدت هزینهبرند. ۲۰ تا ۵۰ هزار دلار، تنها برای یک مراسم معرفی که بسیاری دامادها معتقدند، حدود هزار تا دو هزار میهمان خواهند داشت. حتی عدهای با قرض پول، سالها خود را تحت فشار قرار میدهند. برای فردی چون کعبعلی ۲۷ ساله که به عنوان یک پلیس، تنها ماهی ۲۰۰۰ دلار درآمد دارد، ازدواج با زنی محلی غیرممکن است؛ بنابراین، برای جلوگیری از این مخارج سنگین، بسیاری از اماراتیها، ترجیح میدهند با خارجیها ازدواج کرده و یا ازدواج خود را به تأخیر بیندازند. در مقابل، چند سال پیش، دولت مراسمهای کاملا مردانه جمعی را رسم کرده که مخالف سنت مراسم همزمان و مجزای مردان و زنان در یک عروسی بود. علاوه بر این، بنیاد ازدواج را نیز تأسیس کرد که تا ۲۰ هزار دلار به مردانی که با زنان اماراتی ازدواج کنند، کمک میکند. دولت همچنین در سالهای اول ازدواج، به زوجها جلسات مشاوره نیز ارائه میدهد. البته باید گفت، افرادی که با خارجیها ازدواج کرده یا طلاق میگیرند، مشمول خدمات این بنیاد نیستند. مبلغ در دو قسط، نیمی پیش از ازدواج و نیمی چند ماه پس از آن به زوج پرداخته میشود. از زمان آغاز این طرح در سال ۱۹۹۲ عروسیهای دستهجمعی محبوب شدهاند و تعداد متقاضیان این کار از ۳۵۴۷ نفر در سال ۱۹۹۳ به ۴۸۶۲ نفر در سال ۲۰۰۴ رسیده است. دولت، سالانه بودجهای ۷۰ میلیون دلاری به این بنیاد میدهد و تا امروز، حدود هفتاد عروسی دستهجمعی برگزار شده که عروسی دستهجمعی، شیوه ممکن کردن ازدواج با دختران اماراتی، دارای چهار تا سیصد نفر داماد بوده است. مردان اماراتی که معمولا برای تحصیل به خارج میروند، معمولا با یک زن در آن سوی آبها ازدواج میکنند. با ادامه تحصیل و ورود بازار کار، تمایلات آنان نیز تغییر پیدا کرده و ازدواج را به تأخیر میاندازند. زنان نیز معمولا با ادامه تحصیل از فکر ازدواج بیرون میآیند و با گذر سالیان متمادی تحصیل، شانس ازدواج را از دست میدهند.
به گزارش سرویس بینالملل «بازتاب»، «نیویورکتایمز» در گزارشی نوشت: آقای کعبعلی نیز در میان ۴۷ دامادی است که در مراسمی کاملا مردانه؛ عروسی خود را جشن میگیرد؛ عروسها نیز چند روز بعد، چنین مراسمی را برگزار میکنند.
این، صحنهای شگفت، اما با تفاسیر بسیار است. در این ملت پنج میلیون نفری که تنها ۱۰ درصد آنان اهالی بومی هستند، جنگ برای موجودیت فرهنگی با «من» آغاز میشود. امارات عربی متحده از بسیاری جهات، مدلی برای رشد و توسعه دولتهای عربی است.
اولین باشید که نظر می دهید