وی افزود: افسردگی از جمله پیامدهای طلاق است و عمدتا مردان بعد از طلاق به مواد مخدر روی میآورند و اعتیاد دامنگیر جامعه میشود.
وی، تشکیل گروههای کارشناسی ۲۰ نفری در سه کمیته درونسازمانی برای ارایه خدمات به افراد در معرض طلاق را، از جمله کارهای بهزیستی قم در کاهش طلاق اعلام و تصریح کرد: با ارایه مشاورههای داده شده موفقیت خوبی در کاهش طلاق داشتهایم.
وی با بیان اینکه بین ۲۵ تا ۴۰ هزار معتاد در قم وجود دارد، گفت: ورودیهای ۵ کمپ ترک اعتیاد استان قم ۵ هزار نفر هستند.
حاجمظفری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به خدمات کاشت حلزون برای ناشنوایان، اظهار داشت: کاشت هر حلزون نزدیک به ۳۰ میلیون تومان هزینه دربر دارد که در سال گذشته در استان ۱۰ مورد کاشت حلزون انجام شد که بیش از ۲۳ میلیون تومان هزینه آن، از طریق سازمان بهزیستی تامین شد.
وی ارایه دفترچه تامین اجتماعی برای ۱۸ هزار نفر و صدور ۹ هزار دفترچه بیمه تکمیلی و ۳۴۵۰ مورد ویزیت در منزل را، از دیگر خدمات بهزیستی استان برشمرد و گفت: در سال ۸۹، ۲ میلیارد و ۶۶۶ میلیون تومان از سوی نیکوکاران به بهزیستی استان کمک شده است که ۲۹۵ میلیون تومان آن نقدی و مابقی در قالب کمکهای جنسی و… بوده است.
وی با اشاره به وضعیت مهدکودکهای استان قم، تصریح کرد: درباره برنامههای آموزشی این مهدها نگرانی وجود ندارد و در آینده نیز کتابی برای تامین محتوای آموزشی این مکانها با تایید مراجع تقلید تهیه میشود.
مدیرکل بهزیستی استان قم از ساخت ۳ هزار واحد مسکونی برای معلولان و نیازمندان طی سالهای ۸۹، ۹۰ و ۹۱ خبر داد.
در همین گزارش حاجمظفری تصریح میکند: در سال ۸۹، یکهزار و ۲۴۰ واحد مسکونی در اختیار اقشار نیازمند قرار گرفت؛ برای امسال نیز یکهزار و ۷۱ واحد در نظر گرفته شده و مابقی نیز طی سال ۹۱ تحت پوشش مسکن قرار میگیرند و نهضت مسکنسازی در بهزیستی به ثمر خواهد نشست.
وی با اشاره به وضعیت متکدیان در قم، اظهار داشت: ۷۰ درصد متکدیان قمی بومی نیستند و از جاهای دیگری به قم آمدهاند که توسط بهزیستی استان در سال ۸۹، یکهزار و ۵۰۰ نفر از آنان ساماندهی شدند.
حاجمظفری با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به قم، گفت: این سفر ۱۱ مصوبه با اعتباری قریب به ۱۷ میلیارد تومان با تسهیلات بانکی برای بهزیستی درپی داشت که منجر به افزایش کمی و کیفی خدمات به مددجویان شده است.
وی با اشاره به راهاندازی اورژانس اجتماعی در سال ۸۹ در قم، گفت: افراد نیازمند با شماره تلفن ۱۲۳ میتوانند از خدمات اورژانس اجتماعی استفاده کنند.
مدیرکل بهزیستی قم از ارایه بیشاز ۲ هزار مورد خدمات اشتغال به مددجویان که ۷۱۳ مورد منجر به اشتغال شده است خبر داد و با اشاره به اقدامات فرهنگی در بهزیستی، تصریح کرد: ۲۲ هزار و ۸۰۰ نفر جامعه هدف بهزیستی استان قم از فعالیتهای فرهنگی و قرآنی بهرهمند شدهاند.
وی اظهار داشت: دوبرابر شدن خدمات مشاورهای در سال ۸۹ نسبت به ۸۸، شنواییسنجی و بیناییسنجی نوزادان و کودکان، برگزاری کلاسهای مشاوره ژنتیک، راهاندازی دومین مرکز کاهش آسیب، راهاندازی ۱۷ پایگاه خدمات اجتماعی و مناسبسازی معابر برای تردد معلولان، از دیگر اقدامات بهزیستی استان قم در سال ۸۹ بوده است.
مدیرکل بهزیستی استان قم با بیان اینکه اعتیاد مهمترین عامل طلاق در استان است، با هشدار نسبت به کاهش سن اعتیاد در استان، گفت: متاسفانه استان قم بعد از تهران رتبه دوم طلاق در کشور را داراست.
به گزارش ایسنا، منطقه قم، “ابراهیم حاجمظفری”، در گفتوگو با خبرنگاران، با تشریح برنامههای بهزیستی استان قم، افزود: سالانه حدود ۱۲ هزار ازدواج در استان به وقوع میپیوندد که در سال ۸۹ بیش از ۲۱ درصد آنها به طلاق منجر شده است.
وی ادامه داد: در حالی که میانگین طلاق در کشور بیشاز ۱۷ درصد است در استان قم شاهد طلاق بیش از ۲۱ درصدی هستیم.
وی اظهار داشت: در کشور از هر ۶ ازدواج یکی به طلاق منجر میشود در حالی که در قم از هر ۴٫۷ ازدواج، یک ازدواج سرنوشت طلاق را دارد.
حاجمظفری با اشاره به علل و عوامل طلاق در قم، اعتیاد را مهمترین عامل دانست و تاکید کرد: عدم شناخت زوجین از یکدیگر دومین عامل مهم است که در استان قم نزدیک به ۳۰ درصد ازدواجها در سالهای اول زندگی به فروپاشی میرسد در حالی که میانگین کشوری ۱۲ درصد است……..
اولین باشید که نظر می دهید