این پژوهشها نشان داد زمانی که ملودی نزولی آشنا پخش میشد به طور میانگین سرعت ضربان قلب کودکان در حالت خواب ۱۲ ضربه در دقیقه آهستهتر میشد. این در حالی بود که سرعت ضربان قلب با شنیدن موسیقی نا آشنای صعودی ۵ تا ۶ ضربه در دقیقه آهسته میشد.
بر اساس گزارش دیلی میل، این پژوهشگران در این خصوص اظهار داشتند: «نتایج این پژوهشها پیشنهاد میکند که نوزادان دقت بیشتری به صداهای آهنگین مادر خود دارند تا صدای آهنگین زنان دیگر.»
سیستم شنوایی انسان در طول سه ماه آخر بارداری توسعه مییابد و از پنج هفته پیش از تولد، حلزون گوش داخلی به رشد کامل میرسد. این یافتهها نشان میدهد که شنوایی پیش زادی میتواند در دوران کودکی به درک بهتر صداهای کلامی کمک کند.
تاکنون پژوهشهای زیادی درباره تأثیرات آواها و موسیقی روی جنینها انجام شده است. اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه «دسکارته» پاریس دریافتند که نوزادان پس از تولد میتوانند ملودیهایی را که در دوران جنینی شنیدهاند را به یادآورند. این دانشمندان برای دستیابی به این نتایج از ۵۰ زن باردار خواستند که دوبار در روز به یک ملودی نزولی پیانو گوش دهند. زمانی که این ۵۰ کودک به دنیا آمدند و وارد نخستین ماه زندگی خود شدند دو ملودی پیانو در زمان خواب آنها پخش شد که اولی همان ملودی نزولی و دیگری یک ملودی صعودی بود.
اولین باشید که نظر می دهید