مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: ۳۲ درصد ازدواجهای دختران و پسران به طلاق منجر میشود.
دکتر هادی معتمدی، در همایشی به مناسبت «روز جهانی جمعیت» افزود: این درصد ازدواجها از طریق آشنایی در میهمانیها و خیابانها و بدون استفاده از تجربیات پدر و مادر انجام شده است که در کوتاهمدت، منجر به طلاق میشود.
وی با بیان اینکه بالا بودن مهریه، نقش بیشتری در خشونت و طلاق دارد، اظهار داشت: آمارها نشان میدهند هرچه مهریه بالاتر باشد، میزان خشونت مرد نیز بیشتر میشود.
معتمدی ادامه داد: به همین دلیل ما لایحهای برای تعیین میزان مهریه که باید مبلغ آن کمتر یا بیشتر از ۲۰۰ سکه نباشد، تقدیم مجلس کردهایم و امیدواریم با تصویب آن، میزان خشونت مرد نیز کمتر شود.
وی، آزارهای روانی با ۵۲ درصد، فیزیکی با ۳۷ درصد و ممانعت از رشد اجتماعی با ۳۷ درصد را از شایعترین خشونتهای مردان بر زنان ذکر کرد.
معتمدی گفت: بر اساس آخرین بررسیهای دفتر امور آسیبدیدگان، ۲۶۸۸ زن با مراجعه به این دفتر مورد آزار جسمی و روانی قرار گرفتهاند.
وی افزود : ۱۶ تا ۵۲ درصد زنان، قربانی تهاجم همسران خود هستند و ۶۴ تا ۷۲ درصد زنان متأهل، تجربه خشونت توسط همسرانشان در طول زندگی را دارند.
این مقام مسئول در سازمان بهزیستی در ادامه به تشریح فعالیتهای دفتر امور آسیبدیدگان در راستای کاهش خشونت پرداخت و گفت: تاکنون ۸۰ مرکز حمایتی در کشور راهاندازی شده است و تا پایان امسال، ۱۰ استان دیگر نیز دارای مراکز حمایتی خواهند شد.
معتمدی، راهاندازی خط ۱۲۳ را مهمترین راهکار در کاهش خشونت ذکر کرد و اظهار داشت، تاکنون از طریق این خط ۴۰۰ کودک آزاردیده، شناسایی و کارشان از طریق مراجع قضایی پیگیری شده است.
وی ادامه داد، ۴۴ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور فعالیت میکنند و ۳۲ مرکز سلامت نیز ایجاد شده است.
معتمدی با اشاره به اینکه دخترانی که برای اولین بار از خانه فرار میکنند، ظرف ۲۴ ساعت مورد تعرض قرار میگیرند، افزود: در حال حاضر ۳۰۰ مرکز به عنوان خانه زنان برای زنانی که مورد خشونت قرار میگیرند، وجود دارد که ۸۰ درصد آنان پس از بررسیهای انجام شده، با همسرانشان آشتی میکنند.
وی در پایان، ارتقای شاخصهای توسعه انسانی زنان سرپرست خانوار، تشکیل گروههای همیار زنان، بهبود تغذیه و بیمه زنان خانهدار را از فعالیتهای در دست اقدام این نهاد ذکر کرد. مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: ۳۲ درصد ازدواجهای دختران و پسران به طلاق منجر میشود.
دکتر هادی معتمدی، در همایشی به مناسبت «روز جهانی جمعیت» افزود: این درصد ازدواجها از طریق آشنایی در میهمانیها و خیابانها و بدون استفاده از تجربیات پدر و مادر انجام شده است که در کوتاهمدت، منجر به طلاق میشود
اولین باشید که نظر می دهید