رفتن به نوشته‌ها

200 سكه طلا، سقف مهريه عروس

مديركل دفتر پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي سازمان بهزيستي گفت: 32 درصد ازدواج‌هاي دختران و پسران به طلاق منجر مي‌شود.

دكتر هادي معتمدي، در همايشي به مناسبت «روز جهاني جمعيت» افزود: اين درصد ازدواج‌ها از طريق آشنايي در ميهماني‌ها و خيابان‌ها و بدون استفاده از تجربيات پدر و مادر انجام شده است كه در كوتاه‌مدت، منجر به طلاق مي‌شود.

وي با بيان اين‌كه بالا بودن مهريه، نقش بيشتري در خشونت و طلاق دارد، اظهار داشت: آمارها نشان مي‌دهند هرچه مهريه بالاتر باشد، ميزان خشونت مرد نيز بيشتر مي‌شود.
معتمدي ادامه داد: به همين دليل ما لايحه‌اي براي تعيين ميزان مهريه كه بايد مبلغ آن كمتر يا بيشتر از 200 سكه نباشد، تقديم مجلس كرده‌ايم و اميدواريم با تصويب آن، ميزان خشونت مرد نيز كمتر شود.

وي، آزارهاي رواني با 52 درصد، فيزيكي با 37 درصد و ممانعت از رشد اجتماعي با 37 درصد را از شايعترين خشونت‌هاي مردان بر زنان ذكر كرد.
معتمدي گفت: بر اساس آخرين بررسي‌هاي دفتر امور آسيب‌ديدگان، 2688 زن با مراجعه به اين دفتر مورد آزار جسمي و رواني قرار گرفته‌اند.

وي افزود : 16 تا 52 درصد زنان، قرباني تهاجم همسران خود هستند و 64 تا 72 درصد زنان متأهل، تجربه خشونت توسط همسرانشان در طول زندگي را دارند.
اين مقام مسئول در سازمان بهزيستي در ادامه به تشريح فعاليت‌هاي دفتر امور آسيب‌ديدگان در راستاي كاهش خشونت پرداخت و گفت: تاكنون 80 مركز حمايتي در كشور راه‌اندازي شده است و تا پايان امسال، 10 استان ديگر نيز داراي مراكز حمايتي خواهند شد.

معتمدي، راه‌اندازي خط 123 را مهمترين راهكار در كاهش خشونت ذكر كرد و اظهار داشت، تاكنون از طريق اين خط 400 كودك آزارديده، شناسايي و كارشان از طريق مراجع قضايي پيگيري شده است.
وي ادامه داد، 44 مركز اورژانس اجتماعي در كشور فعاليت مي‌كنند و 32 مركز سلامت نيز ايجاد شده است.

معتمدي با اشاره به اين‌كه دختراني كه براي اولين بار از خانه فرار مي‌كنند، ظرف 24 ساعت مورد تعرض قرار مي‌گيرند، افزود: در حال حاضر 300 مركز به عنوان خانه زنان براي زناني كه مورد خشونت قرار مي‌گيرند، وجود دارد كه 80 درصد آنان پس از بررسي‌هاي انجام شده، با همسرانشان آشتي مي‌كنند.

وي در پايان، ارتقاي شاخص‌هاي توسعه انساني زنان سرپرست خانوار، تشكيل گروه‌هاي هميار زنان، بهبود تغذيه و بيمه زنان خانه‌دار را از فعاليت‌هاي در دست اقدام اين نهاد ذكر كرد. مديركل دفتر پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي سازمان بهزيستي گفت: 32 درصد ازدواج‌هاي دختران و پسران به طلاق منجر مي‌شود.

دكتر هادي معتمدي، در همايشي به مناسبت «روز جهاني جمعيت» افزود: اين درصد ازدواج‌ها از طريق آشنايي در ميهماني‌ها و خيابان‌ها و بدون استفاده از تجربيات پدر و مادر انجام شده است كه در كوتاه‌مدت، منجر به طلاق مي‌شود

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *