کلانتری افزود: زمانی نظرات و طرحها از اجرایی لازم برخوردار است که رسانه ملی بتواند با تبلیغات گسترده و آموزش کافی به نهادینهسازی فرهنگ عفاف و حجاب بپردازد و با صرف وقت و هزینه کافی برای طرحهای فرهنگی، جامعه را به یک جامعه متعالی و پاک نزدیک کند.
وی در ادامه با بیان اینکه خداوند بالاترین مدافع حقوق زن است، اظهار داشت: خداوند در زن گوهر و جمال به ودیعه گذاشته و او را موجودی عفیف خلق کرده است.
کلانتری تکریم از افرادی که حدود حجاب و عفت را رعایت میکنند، ضروری دانست و افزود: این امر در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب مفید است. همچنین باید آگاه بود جریاناتی هستند که میخواهند با بیهویت کردن زنان، کشور ما را به سمت پوچی، تخریب و الگوبرداری از فرهنگ غرب بکشاند.
وی در ادامه به کتاب تاریخ تمدن اسلام و غرب از دکتر «گوستا بلوبون»، جامعهشناس معروف فرانسوی اشاره کرد و گفت: گوستا بلوبون در کتاب خود این گونه نوشته است: اروپاییها رفتار بزرگوارانه با زن را از مسلمین آموختهاند، پس نتیجه میگیریم سرچشمه تحول حقوق زنان در اروپا، مسلمین بودهاند.
کلانتری عفاف را عامل اصلی افزایش ازدواج و کاهش طلاق در جامعه دانست و گفت: هنوز در کشورهای شرقی به علت رعایت پوشش و داشتن محجوبیت، اخلاق و عفت از جایگاه و ارزش برخوردار است، اما متأسفانه از راههای گوناگون که مهمترین آن، جنگ رسانههای غربی برای تزلزل این اعتقاد است، میزان طلاق در این جوامع در حال افزایش است.
وی درباره لباس ملی گفت: لباس ملی متعالیتر از لباس محلی صرف خواهد بود. مگر این که لباس محلی با ضوابط همراه باشد که هم شرع و هم عرف آن را بپسندد.
وی درباره رنگ لباس افزود: در قوانین شرعی، رنگ معینی برای پوشش وضع نشده و بیشتر وقار و حجاب مدنظر است.
وی درباره رنگ لباس افزود: در قوانین شرعی، رنگ معینی برای پوشش وضع نشده و بیشتر وقار و حجاب مدنظر است.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره «نور» گفت: برگزاری این گونه جشنوارهها در عرصه رسانه، حرکت در فرهنگسازی حجاب و عفاف به شکلهای گوناگون است که مسئولان باید در این برنامهها با ارایه راهکارهای مناسب به ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و مذهبی بنا بر سیاست درست آن اقدامات لازم را انجام دهند.
گفتنی است، اختتامیه نخستین جشنواره بینالمللی تولیدات رسانهای عفاف و حجاب (نور) نهم آبان ماه در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صدا و سیما برگزار خواهد شد.
چون حجاب مورد توجه مرد است و برای او جذابیت دارد، از این رو عاملی برای ترغیب مردان به ازدواج است.
الیاس کلانتری، در گفتوگو با خبرنگار ستاد خبری نخستین جشنواره بینالمللی نور گفت: در جامعه کنونی، برخی افراد به علت ناآگاهی به ترویج بدحجابی میپردازند، در حالی که این عامل خود به تنهایی باعث از بین رفتن ارزش و بهای زن در نگاه مردان میشود. از این رو، رسانه میتواند با دادن آموزش در بیدار کردن اذهان عمومی تأثیرگذار باشد.
وی فعالیت کارشناسان مذهبی با رسانه در بحث تحکیم و گسترش عفاف و حجاب را امری ضروری دانست و افزود: بحث عفاف و حجاب از جمله مباحث مهم در اسلام است که کارشناسان باید آن را از جهات گوناگون فقهی، جامعهشناسی، روانشناسی و اخلاقی بررسی کرده و با تشکیل سمینارها، همایشها و جشنوارههایی به این موضوع توجه کنند.
اولین باشید که نظر می دهید