رفتن به نوشته‌ها

افسردگی مادران باردار به رشد فرزندان آسیب می رساند

این محققان در مطالعات خود، مدارک پزشکی بیشتر از یازده هزار زن و فرزندان متولد شده در سال های ۱۹۹۱ و ۱۹۹۲ را بررسی کردند.

آنها در بررسی های خود میزان افسردگی در این مادران و ارتباط آن را با مشکلات احتمالی در فرزندانشان مورد مطالعه قرار دادند.

این مطالعات نشان داد احتمال بروز مشکلات رفتاری و ادراکی در کودکانی که مادرشان دچار افسردگی بوده است، پنجاه درصد بیشتر از دیگران است.

در این حال، به گفته محققان بروز افسردگی در دوران بارداری می تواند در دوران پس از زایمان هم منجر به افسردگی شود و این موضوع احتمال بروز مشکلات در فرزندان را افزایش می دهد.

از این رو، به گفته محققان افسردگی در دوران بارداری به تنهایی می تواند احتمال بروز مشکلات در فرزندان را ۳۴ درصد افزایش دهد.

هنوز رابطه افسردگی در دوران بارداری با اختلال رشد جسمی و روانی فرزندان مشخص نشده است اما بر اساس تحقیقی که پیش تر انجام شده بود، احتمال زایمان پیش از موعد در زنان افسرده بیشتر از دیگران است.

پزشکان می گویند نتیجه این تحقیق بیانگر اهمیت متخصصان زنان و زایمان و ماماها در شناسایی زودهنگام موارد افسردگی در زنان باردار و اقدام سریع برای درمان آن است.

فرزندان زنانی که در دوران بارداری دچار افسردگی هستند، از رشد روانی و جسمی کندتری نسبت به همسالان خود برخوردار هستند.

پیش از این تاثیر افسردگی مادران در دوره پس از زایمان بر رشد فرزندان مشخص شده بود. حال محققان می گویند افسردگی در حین بارداری به همین اندازه بر رشد فرزندان تاثیر منفی دارد.

نتیجه مطالعات محققان بریتانیایی که در مجله بی جی او جی به چاپ رسیده است نشان می دهد افسردگی مادران در حین بارداری احتمال بروز مشکلات ادراکی و رفتاری را در فرزندان بیشتر از سی درصد افزایش می دهد.

منتشر شده در اخبار خواندنی خانوادهخواندنی ها

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *