کاهش طلاق با لایحه حمایت از خانواده

مدیر سایت نیم‌رخ

کاهش طلاق با لایحه حمایت از خانواده


رئیس قوه قضائیه با ابرازامیدوارى براى تصویب هرچه سریعتر لایحه حمایت از خانواده در مجلس شوراىاسلامى گفت: در این لایحه ساختارها و ساز و کارهاى جدید، براى رسیدگىسریعتر به مشکلات خانواده ، به ویژه در زمینه طلاق، حق زن ، حضانت و حقوقاولاد و مهریه دیده شده است .

آیت الله هاشمى شاهرودى با اشاره بهاین که هم اکنون پس از طلاق والدین، در برخى موارد دیدار با کودکان درکلانترى ها صورت مى گیرد گفت: این موضوع شایسته نیست و در نشست امروز باقضات مجتمع قضایى خانواده پیشنهاد شد که ساز و کار مناسبى براى این کار باهماهنگى با سازمان بهزیستی، یا تصویب قانون در مجلس شوراى اسلامى ایجادشود.

رئیس قوه قضائیه هدف از بازدید از این مجتمع را بررسى عملکردقضات و کارکنان آن ، رسیدگى به امور مراجعان و مشکلات آنان دانست و بابسیار خوب ارزیابى کردن مجموع عملکرد این مجتمع قضایى گفت : این مجتمع ازنظر ارباب رجوع دچار ازدحام نیست و روزانه 10 تا 15 پرونده در شعباترسیدگى مى شود که آمار قابل قبولى است.

آیت الله هاشمى شاهرودى بااشاره به دستور رسیدگى و مختومه کردن پرونده هاى قبل از سال 1386 گفت : نزدیک به 10 هزار پرونده از سالهاى گذشته در این مجتمع وجود داشت که باجدیت قضات و کارکنان آن ، بیشتر این پرونده ها رسیدگى و مختومه شد.

وى افزود : هم اکنون در هر شعبه از این مجتمع 200 تا 250 پرونده از سالهاى گذشته باقى مانده است.

رئیسقوه قضائیه گفت: قضات دادگاه هاى خانواده فشار عصبى فراوانى را در مواجههبا پرونده هاى طلاق و مسائل مربوط با خانواده به ویژه کودکان تحمل مى کنند، اما قضات و کارکنان مجتمع قضایى خانواده دو، فعال و پرتلاش مشغول رسیدگىبه امور ارباب رجوع هستند.

رئیسقوه قضائیه لایحه حمایت از خانواده را ، عاملى براى کاهش طلاق در کشوردانست و گفت: با این لایحه، برخى از آسیب هایى که در قوانین و ساختارهاىکنونى منشا بیشتر شدن طلاق مى شود، اصلاح خواهد شد.

به گزارش ایونا، آیت الله هاشمى شاهرودى پس از بازدید سرزده از بخشهاى مختلف مجتمع قضایى خانواده 2 تهران در جمع خبرنگاران افزود: این لایحهطورى تنظیم شده است که در صورت تصویب ، علاوه بر کاهش مساله طلاق ، حقوقزنان و فرزندان بیشتر تامین و حفظ مى شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Trending News