رفتن به نوشته‌ها

ازدواج جوانان ،اولويت ويژه سازمان ملی جوانان

رييس سازمان ملي جوانان با اشاره به ازدواج به عنوان امري مهم و ضروري در حيات جنسي جامعه و دربرداشتن بركات هويت ديني، روانشناختي و غيره، خاطر نشان كرد: بنابراين در سال آينده بايد ظرفيت‌هاي گوناگون اجتماعي شناسايي شده، تا آثار آن در رشد كيفي ازدواج جوانان مشاهده شود. حجت الاسلام حاج علي اكبري برنامه‌ريزي دستگاه‌هاي عضو براي روز «جوان» و گردآوري برنامه‌ها جهت اجرا در اين روز را از ديگر برنامه‌هايي خواند كه بايد سال آينده اجرايي شود و ادامه داد: بحث گفت‌وگوي جوانان از ديگر مقولاتي است كه بايد سال آينده مدنظر قرار گيرد كه اين گفت‌وگوها شامل گفت‌وگوي جوانان با كارشناسان و مديران مي‌شود. وي عنوان كرد: گفت‌وگوي جوانان با كارشناسان و مديران از ظرفيت‌هايي است كه به رسميت شناخته نشده است، از سوي ديگر اين طرحي تزئيني و نمادين نيست، بلكه واقعي و عيني است. وي گفت: سال آينده به هر نامي كه نامگذاري مي‌شود، دستگاه‌ها نيز نسبت موضوع طرح شده را با حوزه جوانان تشريح كنند. حجت الاسلام حاج علي اكبري با بيان اين كه پيشنهاد ما براي نام سال آينده «سال ازدواج آسان جوانان» است، اضافه كرد: مي‌توان اين پيشنهاد را به صورت مكتوب به رهبر معظم انقلاب تقديم كرد. وي خاطر نشان كرد: هدفگذاري سازمان براي سال آينده، آن است كه برنامه استاني ذيل برنامه ملي تدوين و تصويب شود. لازم به ذكر است در پايان اين جلسه جمعيت هلال احمر، كميته امداد امام خميني )ره( ، جهاد دانشگاهي، آموزش و پرورش و نيروي مقاومت به ترتيب به عنوان دستگاه‌هاي اول تا پنجم برتر حوزه جوانان در سال 86 معرفي شدند.

رييس سازمان ملي جوانان با اشاره به محورهاي برنامه‌هاي اين سازمان در سال آينده، گفت: مهم‌ترين اقدام اين سازمان براي سال آينده، ازدواج جوانان خواهد بود كه بايد در كانون اهتمام و توجه تمامي دستگاه‌هاي ذيربط قرار گيرد.

 به گزارش ايونا ،‌ حجت الاسلام و المسلمين حاج علي اكبري در بيست و هشتمين جلسه ملي ساماندهي امور جوانان كه به منظور بررسي عملكرد ستاد و معرفي دستگاه‌هاي برتر اين حوزه در سال 86 برگزار شد، افزود: مطالعات صورت گرفته، نشان مي‌دهد، جوانان آماده به ازدواج كشور، رقم قابل توجهي را تشكيل مي‌دهند، اين در حاليست كه فاصله قابل توجهي بين تعداد جوانان آماده ازدواج و واقعه ازدواج در يك سال وجود دارد.

وي با بيان اين كه سن ازدواج اغلب دختران بين 21 تا 22 سالگي و پسران 23 تا 24 سالگي است، تشريح كرد: نقشه جمعيتي كشور حاكي است در گذشته كودكان در قائده و راس هرم جمعيتي قرار داشتند كه در حال حاضر جوانان در برآمدگي هرم جمعيتي قرار گرفته‌اند، بنابراين پيش‌بيني مي‌شود، اگر در سياست‌هاي جمعيتي دقت لازم صورت نگيرد، جوانان در قاعده هرم قرار مي‌گيرند و در آن زمان بايد سازمان ملي پيران تشكيل شود.

منتشر شده در اخبار ازدواج

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *