رفتن به نوشته‌ها

فعال نمودن دوباره تشکلها و بنیادهای ازدواج ضروری است

معاون فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به آموزش مشاوران با رویکرد اسلامی و مبتنی بر آموزه‌های کاربردی افزود: قوه قضاییه در حال تهیه و تدوین دستورالعمل با همکاری دستگاه‌های مرتبط است که سبب استقرار مشاوران مجرب و متعهد به ارزش‌های اسلامی در مراکز مشاوره خواهد شد و امیدواریم این امر بتواند در عرصه کاهش طلاق، به‌ویژه طلاق توافقی نقش مؤثری ایفا کنند.

صادقی در ادامه به توضیح مراحل تهیه طرحی در ارتباط با مزدوجین جوان پرداخت و اظهار کرد: این طرح برخاسته از نکات ارزشمند و سازنده طرح جامع خانواده پایدار است و طی نشستی که اخیراً در مشهد برگزار شد مطالب و نقطه نظرات عزیزان به تهیه کنندگان طرح منتقل شد. همان‌گونه که در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد، باید این طرح مجدداً در 5 استان کشور به‌شکل آزمایشی مورد ارزیابی و اجرا قرار گیرد که امیدواریم هرچه زودتر این استان‌ها تعیین شده تا طرح مذکور تحقق یابد و معاونت فرهنگی آماده هرگونه همکاری با دستگاه‌های برگزار کننده است.

معاون فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به بار سنگینی که این‌گونه طرح‌ها روی دوش دولت می‌گذارد، تصریح کرد: باید از ظرفیت بنیادهای ازدواج، تشکل‌ها، مجمع خیّرین ازدواج، به‌ویژه نیروهای توانمند و متعهد که آموزش‌های لازم را دیده‌اند در عرصه آموزش‌های قبل از ازدواج و حین ازدواج بهره جست و صرفاً نباید این بار سنگین بر دوش دولت قرار گیرد بلکه استفاده از این ظرفیت مردمی ضروری است.

وی گفت: قبلاً به‌همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در برخی استان‌های کشور بنیادهای مردمی ازدواج تحت عنوان “بنیاد صیانت از خانواده” شکل گرفته بود که مدتی دچار افول گردید؛ اما دوباره فعال شده و ما هم کمک می‌کنیم تا این‌گونه بنیادها تشکیل، تقویت و فعال شوند و نقش بازوی کمکی را برای دولت داشته باشند.

صادقی با تاکید بر بهره‌جویی از همه مطالعاتی که تاکنون در حوزه تشکیل و تحکیم بنیان خانواده انجام شده است، گفت: معتقدیم که همه نهادها، دستگاه‌ها و … باید تفاهم کرده و در کارهای مشترک همکاری کنند و هر دستگاهی باید درون سازمان خود تحت ضوابط مشخص به این امر بپردازد.

منتشر شده در اخبار ازدواج

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *