رفتن به نوشته‌ها

تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی

وزارت کشور نسبت به احراز ولادت طفل در ایران و صدور پروانه ازدواج موضوع ماده (۱۰۶۰) قانون مدنی اقدام می نماید و نیروی انتظامی نیز با اعلام وزارت کشور پروانه اقامت برای پدر خارجی مذکور در این ماده صادر می کند. فرزندان موضوع این ماده قبل از تحصیل تابیعیت نیز مجاز به اقامت در ایران می باشند. شایان ذکر است چنانچه سن مشمولین این ماده در زمان تصویب بیش از هیجده سال تمام باشد باید حداکثر ظرف یک سال اقدام به تقاضای تابعیت ایرانی نمایند . و کسانی که از تاریخ تصویب این قانون در ایران متولد شوند و ازدواج والدین آنان از ابتدا با رعایت ماده (۱۰۶۰) قانون مدنی به ثبت رسیده باشد ، پس از رسیدن به سن هیجده سال تمام و حداکثر ظرف مدت یک سال بدون رعایت شرط سکونت مندرج در ماده (۹۷۹ ) قانون مدنی به تابعیت ایران پذیرفته می شوند . گفتنی است: قانون فوق در مورخه۱۲/۷/۱۳۸۵ به تصویب شورای نگهبان رسید.

فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی که در ایران متولد شده یا حد اکثر تا یک سال پس از تصویب این قانون در ایران متولد می شوند بعد از رسیدن به سن هیجده سال تمام می تواتنند تقاضای تابعیت ایرانی نمایند . به گزارش ایونا: این افراد در صورت داشتن سوء پیشینه کیفری یا امنیتی و اعلام رد تابعیت غیر ایرانی به تابعیت ایران پذیرفته می شوند . قانون فوق در مورخه۱۲/۷/۱۳۸۵ به تصویب شورای نگهبان رسید.

اولین باشید که نظر می دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی : لطفا پاسخ صحیح را وارد کنید! *