زن و شوهر باید درباره میزان کمکهای احتمالی مالی به خانواده پدری شان به همدیگر اطلاع بدهند و در مورد آن با هم مذاکره کنند.
توصیه سوم ما این است که درباره هر مشکل و تصمیم مهمی قبل از اینکه آن را با دیگران در میان بگذارید، با همسرتان مشورت کنید. یکی از مهمترین عوامل اختلاف همسران این است که فرد ابتدا تصمیمها را به صورت فردی یا با مشورت خانواده پدری یا دوستانش میگیرد و آخرین کسی که از این تصمیم باخبر میشود، همسر اوست. این پدیده باعث میشود که همسر فرد احساس کند جایگاه واقعی در زندگی همسرش ندارد، این احساس در درازمدت منجر به سست شدن روابط عاطفی میشود.
خیلی وقتها اختلافات بین همسران به رابطه آنها با خانوادههای طرف مقابل مربوط میشود. خصوصا در ایران که روابط خانوادگی نزدیکتر است و بهانههای تفرقه بیشتر. اگر شما هم با این مشکل رو در رو هستید، چند نکته را به یاد داشته باشید.
اول این که هرگز وفاداری خود را بین خانواده و همسرتان تقسیم نکنید؛ همسران باید یاد بگیرند که بعد از ازدواج شخص مقابلشان مهمترین فرد در زندگی شان است و اگر قرار باشد بعد از ازدواج همچنان والدین بانفوذترین فرد زندگی باشند، چه اصراری به ازدواج داشتند؟
نکته مهم دیگر این است که باید بتوانید مرزهای خانواده خود را مشخص کنید. بدون کوچکترین رودربایستی و تعارفی، با همسر خود در مورد الگوی رابطه با خانوادهها حرف بزنید و میزان و نحوه رفت وآمد، نحوه ارتباط اقتصادی، برنامه زمانبندی ارتباطها و… را مشخص کنید.