* امضای تفاهمنامه همکاری مشترک با وزارت کشور
رئیس سازمان ملی جوانان با اعلام این خبر مبنی بر اینکه هفته آینده تفاهمنامه همکاری مشترک با وزارت کشور در همین راستا به امضا خواهد رسید، گفت: با توجه به اینکه وزارت کشور نیز در حوزه مراکز مشاوره اقداماتی انجام داده است و همچنین با وجود پیشبینی شدن مراکز مشاوره در قانون تسهیل ازدواج به دنبال این هستیم تا همکاریهای لازم را با وزارت کشور انجام دهیم.
* مراکز مشاوره از استانداردها تخطی کردهاند
بذرپاش در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا سازمان ملی کشور برای گسترش مراکز مشاوره و اجرای مفاد تفاهمنامه بودجه خاصی را در نظر گرفته است یا خیر گفت: در حال حاضر مراکز مشاوره نیازی به پول ندارند ضمن اینکه بخش خصوصی در این زمینه فعال است و تنها به هماهنگی نیاز است.
وی با بیان اینکه دو ایراد در زمینه مراکز مشاوره وجود دارد، گفت: یکی از ایرادها عدم نظارت کافی بر نحوه عملکرد مراکز مشاوره بوده است و به نوعی با تخطی از استانداردها در زمینه خدمات مشاورهای در طی ۱۰، ۲۰ سال گذشته دچار سردرگمی شدهایم.
رئیس سازمان ملی جوانان افزود: زمانی که بخش خصوصی حاضر به سرمایهگذاری دراین راستا باشد دولت نیز با پرداخت یارانه و مبلغی میتواند در این زمینه کمک کند ضمن اینکه مراکز مشاورهای میتوانند مابقی بودجه مورد نیاز را از طریق درآمدها و سود مجموعه خود پرداخت کنند.
به گفته بذرپاش با توجه به برنامهریزیهای انجام شده افرادی میتوانند برای ایجاد مراکز مشاوره مجوز بگیرند که صلاحیت لازم را داشته باشند و از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مدرک لازم را کسب کرده باشند.
وی با بیان اینکه اکثر مراکز مشاوره به لحاظ اقتصادی نمیتوانند خود را اداره کنند گفت: این مراکز به دلیل عدم توانایی مالی پس از مدتی دچار تعطیلی میشوند که در این صورت یا دولت باید مستقیم وارد عمل شود که شدنی نیست یا اینکه برای متخصصان و فارغالتحصیلان این رشته انگیزه ای برای ورود ایجاد شود.
وی تأکید کرد: در این زمینه بودجهای از سوی سازمان ملی جوانان اختصاص داده نشده و تنها بودجه اولیه برای راهاندازی ستادهای لازم تأمین می شود.
بذرپاش گفت: برای ایجاد مراکز مشاوره در روستاها و گسترش آنها ترجیح میدهیم مثل اعزام پزشکان عمل کنیم و با اعزام متخصصان و روانشناسان و پرداخت وام حداقلی از سوی دولت از آنها حمایت کنیم
به گزارش خبرنگار جامعه فارس، مهرداد بذرپاش؛ رئیس سازمان ملی جوانان تأکید کرد: در حال حاضر این ۱۶ ساعت آموزش به صورت ناقص انجام میشود و با توجه به تأکید قانون به دنبال این هستیم که با توجه به مصوبه دولت و مجلس وزارت بهداشت یا هر مجموعه دیگری مدرک لازم را در زمینه سپری کردن این ۱۶ ساعت آموزش را ارائه کند.
وی افزود: باید به گونهای باشد تا در آینده دفاتر ثبت و ازدواج هنگام ثبت یک ازدواج مدرک این ۱۶ ساعت را در بین سایر مدارک لازم و ضروری بدانند.
به گفته بذرپاش این ۱۶ ساعت آموزش با دورههای آموزشی ساج که سازمان ملی جوانان آن را تهیه کرده متفاوت است.
اولین باشید که نظر می دهید