محمدخانی اظهار داشت : اکثر خانوادهها در برخورد و رویارویی بامشکلات ، روش مناسب و درستی را اعمال نمیکنند و بیشتر موارد مشکلات باخشونت و جدال پایان میپذیرد.
وی در ادامه گفت : روشهای خشن نه تنها آثار مثبت و تأثیرگذاری برای حل مشکل ندارد بلکه باعث ایجاد تشنج و آشفتگی هم خواهد شد.
این آسیبشناس اجتماعی گفت : آزار دادن ، سرکوب کردن عقاید و ایدههاو ناسزا گفتن برخورد اولیه بسیاری از والدین برای کنترل کردن و مقابله بامشکلات است.
وی تصریح کرد : عدم وجود ارتباط صحیح، عدم تفاهم و ناسازگاری والدینبا یکدیگر نیز باعث ایجاد کشمکش بیشتر در بین خانوادهها خواهد شد.
وی با بیان اینکه در برخی از موارد عدم توافق برای حل مشکل ایجاد شدهباعث طغیان فرزندان میشود ، گفت: افسردگی ، فرار از خانه و اعتیاد ازعمدترین نتایج عدم تفاهم در برابر مشکلات خانوادگی در خانوادهها است.
محمدخانی خاطرنشان کرد : گاهی عدم وجود تفاهم بین زوجین باعث طلاق شدهو این امر در بروز مشکلات روانی و روحی فرزندان در آینده بسیار مؤثر است.
این آسیبشناس اجتماعی ابراز داشت : اضطراب ، بیماریهای روانپریشی ،افسردگیهای دائم و حاد همچنین خودکشی از بارزترین مشکلات روحی درخانوادههای دارای مشکلات است.
وی تصریح کرد : ایجاد الگوهای سالم و سازگار با شرایط خانوادهها برایحل تعارضات خانوادگی در بسیاری از موارد میتواند تأثیرگذار و کارسازباشد .
یک آسیبشناس اجتماعی گفت : اکثر خانوادهها روش کارساز و مناسبی برای حل مشکلات ندارند .
به گزارش ایونا، پروانه محمد خانی با اشاره به اینکهخانوادهها در حال حاضر با مشکلات زیادی روبرو هستند ، گفت : تعارض در تمامخانوادهها وجود دارد، ولی نکته مهم حل این تعارضات ، انتخاب روشی صحیح ومنطقی برای آنها است.
وی اضافه کرد : فاصله و شکافی که بین والدین و فرزندان در مباحثیهمچون مذهب ، تحصیل ، انتخاب شغل و … وجود دارد باعث ایجاد بیشترین مشکلاتدر خانوادهها است. ….
اولین باشید که نظر می دهید